Helena Sok dipl. fiziot.

Leta leta 2002 sem diplomirala na Visoki Šoli za zdravstvo - smer fizioterapija. Za raziskovalno diplomsko delo ob končanju šolanja sem prejela Prešernovo nagrado, ki jo podeljuje Univerza v Ljubljani.

Po diplomi sem se zaposlila v Splošni bolnišnici Dr. Jožeta Potrča na Ptuju. Tam sem bila, kot fizioterapevtka zaposlena med letoma 2002 in  2006. Leta 2006 sem se podala na samostojno poslovno pot, kot zasebna fizioterapevtka s koncesijo. Od takrat vodim in organiziram delo v svoji ambulanti, kjer vsak dan uživam v delu s svojimi pacienti ter uspešnih rezultatih dela, ki jih dosegamo skupaj.

Skozi vsa leta se nenehno izobražujem. Končala sem različna podiplomska izobraževanja iz Manualne terapije, zaključila vse module Cyriax terapije, Trigerpoint terapije ...itd. Aktivno sodelujem na konferencah in simpozijih s področja fizioterapije. Od leta 2009 sodelujem s šolo Alma Mater Europea, kot mentorica študentom fizioterapije, ki jih spremljam in vodim na laboratorijskih vajah s področja fizioterapije.

Hkrati zaključujem študij Zdravstvene vede II stopnja - smer fizioterapija za pridobitev naziva magister fizioterapije.

Posebej sem se specializirala za področji manualne terapije in športne fizioterapije, zato tudi nenehno sodelujem različnim športnimi klubi in športniki, kot so:

  • Rokometni klub Jeruzalem Ormož,
  • Ženski rokometni klub Mercator Tenzor Ptuj
  • NK Drava Ptuj
  • Slovensko žensko nogometno reprezentanco,
  • NK Mura
  • Rok Bagroš

image-divider

Poslanstvo

Fizioterapija omogoča posamezniku vzposatavljanje, vzdrževanje in krepitev zdravja.

Naše poslanstvo temelji na profesionalni in individualni oz. osebni obravnavi vsakega pacineta.

Najprej skupaj z vami odkrijemo vzroke za nastale zdravstvene težave. Na podlagi ugotovljenih težav in ob upoštevanju vašega življenskega sloga izberemo najprimernejšo in najučinkovitejšo obliko fizioterapije za vas. Izbrane terapije izvajamo in hkrati spremljamo učinke fizioterapije ter napredek vaše rehabilitacije oz. izboljšanja stanja. Na podlagi rezultatov prilagajamo število in vrsto terapij s ciljem vašega čim hitrejšega okrevanja in ponovnega polno aktivnega življenja.

Cilji

Najpomembnejši cilj je, da vam s svojim znanjem, izkušnjami in različnimi fizioterapevtskimi tehnikami pomagamo odpraviti oz. olajšati zdravstvene težave ter tako izboljšati vaše počutje.

Pojasnili vam bomo stanje in vzroke zakaj je do vaših zdravstveih težav prišlo.

Svetovali vam bomo kako se v prihodnje lahko izognete bolečini ali drugim omejitvam ter kako si lahko tudi sami pomagate do boljšega počutja.

Izbrali bomo najboljšo razpoložljivo terapijo, da vam bomo pomagali do polnega in aktivnega življenja brez bolečine.

Prednosti

Osebna obravnava vsakega pacienta

Širok razpon fizioterapevtskih tehnik

Strokovnost in izkušnje

Nenehno izobraževanje

Sledenjem novostim in trendom ter njihova uporaba pri svojem delu

Svetovanje in napotki za čas po zaključku fizioterapevtske obravnave

Zaupajte nam in skupaj bomo naredili nekaj za vaše boljše počutje.