Access Bars

Access Bars je manualna terapija, kjer z nežnimi dotiki 32ih točk na glavi omogočimo, da se v možganih razpršijo elektromagnetne komponente stresa, misli in čustev in po 15min preidejo možgani v theta stanje, kar je stanje globoke relaksacije. Ta nežna tehnika sprošča fizične in miselne blokade, ki so shranjene v naših telesih ter vnaša večjo sproščenost na različnih področjih našega življenja.

Kdo lahko prejme Access Bars?
Tretma traja od 60-90 min in je postopek, ki se ga lahko udeleži vsak. Pri otrocih je prilagojen in traja krajši čas.Lahko ga prejmemo enkrat mesečno, tedensko ali dnevno.

Access Bars nam pomaga, če smo pod stresom, če se borimo z depresijo, tesnobo, anksioznostjo, strahovi, paničnimi napadi, če slabo spimo, če imamo glavobole, če imamo težave s koncentracijo, učenjem in pomnjenjem informacij, pri bolečinah v telesu, pri izgorelosti, pomagajo nam, da začutimo večjo lahkotnost s telesom, smo bolj sproščeni, lažje komuniciramo, se znebimo treme, čustva postanejo v nas bolj influentna, koherentno delovanje možganov, pridobimo moč za osebne preobrazbe in pomembne življenjske spremembe.

Access Barsi vplivajo na vsako osebo drugače in se od seanse do seanse razlikujejo, vendar poleg tega, da izboljšujejo fizično zdravje, ljudje, ki so prejeli Access Bars poročajo o boljšem intuitivnem zavedanju, večji hvaležnosti, prijaznosti, miru, umirjenosti, boljši koncentraciji, lažji komunikaciji...